پنج شنبه 30 مهر 1405 00:00:00
رنگ:
banner
میز خدمت شرکت آب و فاضلاب استان بوشهر در مصلای این شهر برپا شد

میز خدمت شرکت آب و فاضلاب استان بوشهر در مصلای این شهر برپا شد

رئیس بازرسی و پاسخگویی به شکایات شرکت آب و فاضلاب استان بوشهر از برپایی میز خدمت این شرکت در مصلای بوشهر با هدف پاسخگویی مستقیم به مطالبات و مشکلات شهروندان خبر داد.


رئیس بازرسی و پاسخگویی به شکایات شرکت آب و فاضلاب استان بوشهر از برپایی میز خدمت این شرکت در مصلای بوشهر با هدف پاسخگویی مستقیم به مطالبات و مشکلات شهروندان خبر داد.

به گزارش روابط عمومی شرکت آب و فاضلاب استان بوشهر، مهدی پوررضا اظهار کرد: همزمان با برگزاری میز خدمت دستگاه‌های اجرایی استان بوشهر، میز خدمت شرکت آب و فاضلاب استان نیز با حضور مدیران و کارشناسان مربوطه در مصلای بوشهر برپا شد.

وی افزود: هدف از برپایی این میز خدمت، تسهیل در روند رسیدگی به درخواست‌ها، مشکلات و شکایات مشترکان و ارائه راهکارهای لازم برای رفع مسائل مطرح شده است.

رئیس بازرسی و پاسخگویی به شکایات شرکت آب و فاضلاب استان بوشهر ادامه داد: در جریان برگزاری این برنامه، شهروندان به صورت حضوری مسائل و درخواست‌های خود در حوزه آب و فاضلاب را مطرح کردند و کارشناسان شرکت نسبت به بررسی و ارائه توضیحات و راهنمایی‌های لازم اقدام کردند.

پوررضا با تاکید بر اهمیت ارتباط مستقیم با مردم تصریح کرد: برگزاری میزهای خدمت نقش مهمی در افزایش رضایتمندی شهروندان و تسریع در پیگیری مطالبات مردمی دارد و شرکت آب و فاضلاب استان بوشهر این برنامه را به صورت مستمر در دستور کار خود قرار داده است.
برچسب ها :
captcha
فیلتر های بیشتر
فیلتر های کمتر

دسته بندی

مطالب اخیر

آرشیو

برچسب ها

فناوری ، راهکار ، بروزرسانی ،نرم افزار ،اپلیکیشن،آنتی ویروس مدیریت ،صرفه جویی ، آب ، آیندگان ، کاهش ،حیات هوش مصنوعی ، مدیریت آب ، کنترل ، کیفیت ، سنسور ، اندازه گیری ، بهینه ، هدر رفت ،کشاورزی،مدیریت بحران بد افزار ، ویروس ،آنتی ویروس آب ، اطلاعیه ، افت فشار آب ،سامانه 122 اطلاعیه ، آب مخرب ، جعلی ، آلوده ، سایبری ،فیشینگ اینترنت اشیا ، زندگی هوشمند ، نرم افزار ، حسگر ، اینترنت
فونت سایت
اندازه متن
فاصله بین کلمات
فاصله بین خطوط
رنگ بندی
تضاد رنگی
اشباع
بزرگنمایی
1x 2x