شنبه 02 آبان 1405 00:00:00
رنگ:
banner
بازدید معاون عمرانی استاندار بوشهر از  آب‌شیرین‌کن کنگان

بازدید معاون عمرانی استاندار بوشهر از آب‌شیرین‌کن کنگان

به گزارش روابط عمومی و آموزش همگانی شرکت آب و فاضلاب استان بوشهر: معاون امور عمرانی استاندار بوشهر در بازدید از آب‌شیرین‌کن کنگان نقش مهم این پروژه در تامین آب شرب این شهرستان را مهم دانست.



به گزارش روابط عمومی و آموزش همگانی شرکت آب و فاضلاب استان بوشهر: معاون امور عمرانی استاندار بوشهر در بازدید از آب‌شیرین‌کن کنگان نقش مهم این پروژه در تامین آب شرب این شهرستان را مهم دانست.

مهندس محمدهادی رستمیان در بررسی روند فعالیت آب‌شیرین‌کن کنگان با قدردانی از تلاش شرکت آب و فاضلاب استان در آبرسانی شهرها و روستاها اظهار داشت: با توجه به کمبود منابع آبی در استان اجرا آب‌شیرین‌کن نقش مهمی در تامین آب شرب ساکنان دارد.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان بوشهر نیز با اشاره به اقدامات مهم در تأمین آب شرب در شهرها و روستاها خاطر نشان کرد: یکی از پروژه‌های تأمین آب شرب در شهرها و روستاها اجرا پروژه‌های آب‌شیرین‌کن است.

عبدالحمید حمزه‌پور از افزایش ظرفیت تولید آب از پروژه آب‌شیرین‌کن کنگان خبر داد و بیان کرد: حجم تولید آب از پروژه آب‌شیرین‌کن کنگان از 10 هزار مترمکعب کنگان به 12 هزار و 500 مترمکعب در شبانه‌روز افزایش یافت.

وی، با بیان اینکه تاکنون در تأمین آب شرب استان بوشهر بحران ایجاد نشده است گفت: برای ادامه راه نیاز و ضرورت دارد مردم در مدیریت مصرف آب همکاری و از آبیاری به فضای سبز و درختان و باغ‌ها خودداری کنند چراکه وظیفه شرکت آب و فاضلاب تنها تأمین کننده آب شرب و بهداشتی مردم در شهرها و روستاها است.
برچسب ها :
captcha
فیلتر های بیشتر
فیلتر های کمتر

دسته بندی

مطالب اخیر

آرشیو

برچسب ها

فناوری ، راهکار ، بروزرسانی ،نرم افزار ،اپلیکیشن،آنتی ویروس مدیریت ،صرفه جویی ، آب ، آیندگان ، کاهش ،حیات هوش مصنوعی ، مدیریت آب ، کنترل ، کیفیت ، سنسور ، اندازه گیری ، بهینه ، هدر رفت ،کشاورزی،مدیریت بحران بد افزار ، ویروس ،آنتی ویروس آب ، اطلاعیه ، افت فشار آب ،سامانه 122 اطلاعیه ، آب مخرب ، جعلی ، آلوده ، سایبری ،فیشینگ اینترنت اشیا ، زندگی هوشمند ، نرم افزار ، حسگر ، اینترنت
فونت سایت
رنگ متن
اندازه متن
فاصله بین کلمات
فاصله بین خطوط
رنگ بندی
تضاد رنگی
اشباع
بزرگنمایی
1x 2x