شرکت آب و فاضلاب بوشهر
۱۴۰۴ پنج شنبه ۱ اسفند
1404/08/03 /Dorsapax/Data/Sub_0/File/IMG-20251025-WA0002.jpg
بازدید معاون وزیر نیرو و نماینده دشتستان از طرح‌های آبرسانی دشتستان

معاون برنامه ریزی و اقتصادی وزیر نیرو به همراه رضایی نماینده مردم دشتستان در مجلس شورای اسلامی از طرح‌های آبرسانی در شهرستان دشتستان شامل آب‌شیرین‌کن وحدتیه – دالکی و مخزن ذخیره آب کلمه بازدید کردند.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان بوشهر در این بازدید اظهار کرد: عملیات احداث مخزن ذخیره آب شهر کلمه و خط انتقال آب از سد ارغون به این مخزن با پیشرفت خوبی در حال اجرا است.

علی بردستانی افزود: آب‌شیرین‌کن وحدتیه-دالکی نیز با ظرفیت اسمی خود در شهرستان دشتستان در وضعیت بهره‌برداری قرار دارد.

وی اظهار کرد: آب شهرهای وحدتیه، دالکی و روستاهای این محدوده از محل این آب‌شیرین‌کن تامین می گردد.

بردستانی ادامه داد: اجرای این طرح‌ها گامی مهم در راستای تأمین آب شرب پایدار، کاهش تنش آبی و ارتقای کیفیت خدمات‌رسانی به مردم شهرستان دشتستان است.

در این بازدید، یزدان رضایی معاون برنامه‌ریزی و اقتصادی وزیر نیرو، رضایی نماینده مردم دشتستان در مجلس شورای اسلامی و شاهپور رجایی معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری بوشهر حضور داشتند.
یزدانی در این بازدید به تسریع در روند طرح‌های در دست احداث شهرستان دشتستان تاکید کرد.
تعداد بازدید: 52
Powered by DorsaPortal