تغییر سایز متن
-
+
abfa-bushehr.ir
در تور عمرانی رسانه‌ای استان بوشهر از پروژه‌های مهم از جمله طرح‌‌های آبرسانی بازدید شد
دومین تور عمرانی رسانه‌ای استان بوشهر به یاد خبرنگار مرحوم و فقید قاضی‌زاده با حضور خبرنگاران از پروژه‌های عمرانی مهم در شهرستان‌های مختلف استان بوشهر از جمله 2 پروژه آب‌شیرین‌کن 35 هزار مترمکعبی بوشهر و خط انتقال آب سیراف به جم بازدید شد.

دومین تور عمرانی رسانه‌ای استان بوشهر به یاد خبرنگار مرحوم و فقید قاضی‌زاده با حضور خبرنگاران از پروژه‌های عمرانی مهم در شهرستان‌های مختلف استان بوشهر از جمله 2 پروژه آب‌شیرین‌کن 35 هزار مترمکعبی بوشهر و خط انتقال آب سیراف به جم بازدید شد.

استاندار بوشهر در جریان برگزاری تور عمرانی رسانه‌ای استان بوشهر با بیان اینکه پروژه آب شیرین‌کن 35 هزار مترمکعبی بوشهر روند اجرایی مطلوبی دارد اظهار داشت: فاز نخست این پروژه بر اساس تعهد سرمایه‌گذار اوایل سال آینده وارد مدار تولید می‌شود.

گراوند با بیان اینکه در فاز نخست 15 هزار متر مکعب در شبانه‌روز آب به خطوط آبرسانی منتقل می‌شود گفت: پروژه آب شیرین‌کن 35 هزار متر مکعبی بوشهر به طور کامل تا پایان نیمه نخست سال آینده تکمیل می‌شود.

استاندار بوشهر از افزایش ظرفیت منابع آبی استان خبر داد و بیان کرد: با افتتاح پروژه آب شیرین‌کن 35 هزار متر مکعبی بوشهر نقش مهمی در افزایش ظرفیت منابع آب آشامیدنی دارد و شهر و استان بوشهر به وضعیت پایداری در تأمین آب می‌رسد.

گراوند از اجرای زیرساخت این پروژه به صورت 100 درصد خبر داد و بیان کرد: تجهیزات این پروژه که تأمین شده و عملیات نصب تاسیسات آن به‌زودی آغاز و تا فروردین ماه 25 درصد آن تکمیل می‌شود.

وی از سرمایه گذاری یک‌هزار میلیارد تومانی پروژه آب شیرین‌کن 35 هزار متر مکعبی بوشهر خبر داد و بیان کرد: این پروژه با مشارکت بخش خصوصی سرمایه گذاری می‌شود و علاوه بر آن افزون بر 100 میلیارد تومان هم برای اجرای خط انتقال آب و برق‌رسانی آن اعتبار تخصیص یافته است.

معاون عمرانی استاندار بوشهر هم با قدردانی از اصحاب رسانه در انعکاس خدمات ارزنده نظام اسلامی ایران در ابعاد گوناگون اظهار داشت: استان بوشهر در عرصه اجرای طرح‌های عمرانی در زمینه‌های مختلف عمران شهری، روستایی، راهسازی، سدسازی، شیرین‌سازی آب دریا، راه‌آهن و دیگر عرصه‌ها طرح‌های مهمی اجرایی کرده است.

مهرداد ستوده تامین آب آشامیدنی را یکی از مطالبات مهم مردم در شهرها و روستاها دانست و بیان کرد: در این زمینه طرح‌های مهمی در عرصه سدسازی، شیرین‌سازی آب دریا و حفر و تجهیز چاه‌ها اجراء و عملیاتی شده است.
وی از شیرین‌سازی آب دریا برای تامین آب شرب خبر داد و بیان کرد: طرح‌های شیرین‌سازی آب دریا با مشارکت بخش خصوصی اجرا می‌شود که اکنون به ظرفیت 32هزار و 500 متر مکعب طرح آب شیرین‌کن در مدار تولید است.

وی از افزایش ظرفیت‌ شیرین‌سازی آب دریا خبر داد و خاطرنشان کرد: در راستای تامین منابع آب آشامیدنی شهرها و روستاهای استان بوشهر ظرفیت شیرین‌سازی آب دریا با افزایش 7 برابری از 20 هزار متر مکعب به 150 هزار مترمکعب رسید.

معاون استاندار بوشهر با بیان اینکه طرح‌های آب شیرین‌کن در شهرها و روستاهای استان در حال اجراء است تصریح کرد: فاز نخست آب شیرین‌کن 35 هزار مترمکعبی بوشهر فروردین ماه سال آینده وارد مدار تولید و همه نقاط استان از منافع آن بهره‌مند می‌شوند.

ستوده از اجرای طرح‌های زیرساختی در اجرای این طرح خبر داد و بیان کرد: برای اجرای خط انتقال برق در پروژه آب شیرین‌کن 35 هزار مترمکعبی بوشهر بیش از 10 میلیارد تومان و خط انتقال آب به طول 8 کیلومتر 40 میلیارد تومان سرمایه گذاری می‌شود.

وی با تاکید بر نقش مهم این پروژه در برطرف کردن مشکلات آب آشامیدنی این شهرستان اظهار داشت: پروژه یاد شده که با مشارکت شرکت الهادی قرارگاه خاتم الانبیا(ص) در حال اجرا است بر اساس تعهد سرمایه‌گذار فاز نخست آن در موعد تعیین شده وارد مدار بهره‌برداری می‌شود.

معاون استاندار بوشهر با بیان اینکه خط آبرسانی سیراف روند اجرایی مطلوبی دارد بیان کرد: این خط به طول 40 کیلومتر 92 درصد پیشرفت فیزیکی دارد و این در حالی است که خط انتقال برق آن نیز در حال اجرا است.

وی ظرفیت شیرین‌سازی آب دریا سیراف - جم را 28 هزار متر مکعب در شبانه‌روز دانست و بیان کرد: با تکمیل و افتتاح این پروژه مشکل دیرینه آبرسانی شهرها و روستاهای شهرستان جم برطرف می‌شود.

معاون امور عمرانی استاندار بوشهر با بیان اینکه پروژه آبرسانی سیراف به جم با یک ‌هزار و 300 میلیارد تومان سال 1389 عملیات اجرایی آن آغاز شد افزود: این پروژه بعد از 10 سال، پایان شهریور ماه بخش مکانیکی تکمیل و فاز نخست پروژه شیرین‌سازی آب دریا سیراف - جم تا پایان امسال به بهره‌برداری می‌رسد.

وی با تاکید بر توسعه طرح‌های گردشگری در استان بوشهر خاطرنشان کرد: طرح‌های مختلف گردشگری اجرایی شده تا بتوان استان بوشهر را از معبر به مقصد گردشگری تبدیل شود.

معاون بهره‌برداری شرکت آب و فاضلاب استان بوشهر هم خط آبرسانی سیراف به جم را دارای 40 کیلومتر طول دانست و گفت: قطر این خط آبرسانی 900 میلیمتر است که دارای 5 ایستگاه پمپاژ و 50 هزار متر مکعب حجم ذخیره آب آن است.

ابوالحسن عالی ظرفیت شیرین‌سازی آب دریا پروژه آبرسانی شهرستان جم را 28 هزار مترمکعب در شبانه‌روز دانست و تاکید کرد: تاکنون برای اجرای خطوط انتقال آب و برق 150 میلیارد تومان هزینه شده و برای تکمیل آنها به 200 میلیارد تومان دیگر نیاز است.

وی پیشرفت خط انتقال آب سیراف به جم را 92 درصد و انتقال برق 30 درصد دانست و تصریح کرد: براساس تعهد پیمانکار قرار است آب شیرین‌کن سیراف جم فاز نخست آن به ظرفیت 10 هزار مترمکعب تا پایان امسال تکمیل و افتتاح شود.
تاریخ:
1399/06/13
تعداد بازدید:
910
منبع:
نویسنده:
امتیازدهی
میانگین امتیازها:4 تعداد کل امتیازها:1
مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0)

ارسال نظرات
نام
آدرس پست الکترونیکی شما
شماره تلفن
توضیحات
خواندن کد امنیتی تغییر کد امنیتی
کد امنیت
استفاده از مطالب و اخبار وب سایت تنها با ذکر منبع مجاز می باشد.
Powered by DorsaPortal