تغییر سایز متن
-
+
abfa-bushehr.ir
آبرسانی در شهرها و روستاهای استان بوشهر به وضعیت پایدار رسیده است
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان بوشهر در نشست شورای اداری استان بوشهر با اشاره به اجرای 10 مجتمع آبرسانی روستایی گفت: با حمایت دولت تدبیر و امید 10 مجمتع آبرسانی روستایی با 127 میلیارد تومان اعتبار از محل اعتبارات صندوق توسعه ملی در این استان راه‌اندازی شد.


مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان بوشهر در نشست شورای اداری استان بوشهر با اشاره به اجرای 10 مجتمع آبرسانی روستایی گفت: با حمایت دولت تدبیر و امید 10 مجمتع آبرسانی روستایی با 127 میلیارد تومان اعتبار از محل اعتبارات صندوق توسعه ملی در این استان راه‌اندازی شد.

عبدالحمید حمزه پورد افزود: با راه‌اندازی این مجتمع‌ها مشکل آبرسانی به 106هزار نفر در قالب 216 روستای مناطق مختلف این استان برطرف شده‌است.

وی بیان کرد: با این اعتبارات تاکنون افزون بر 713 کیلومتر خط انتقال و شبکه توزیع،20 هزار متر مکعب مخزن ذخیره و پنج باب ایستگاه پمپاژ اجرا و احداث شده‌است.

حمزه پور اضافه کرد: برای تکمیل این مجتمع‌های آبرسانی 2هزار و 500 میلیارد ریال اعتبار نیاز است.

وی بیان کرد: اجرای خط انتقال آب مخزن روستای قلعه سفید به طول 5.4 کیلومتر با 62 میلیارد ریال، نوسازی و توسعه 20 کیلوتر شبکه فرسوده شهر دالکی با 63 میلیارد ریال و احداث ایستگاه پمپاژ و اجرای 9.1 کیلومتر خط انتقال آب‌شیرین‌کن عسلویه با 27 میلیارد ریال، احداث مخزن 2 هزار متر مکعبی شهر ریز با 25 میلیارد ریال را از جمله پروژه‌های مهم آبرسانی روستایی استان بوشهر عنوان کرد.

حمزه پور گفت: حفر و تجهیر 11 حلقه چاه و انتقال آب از چاه‌های محلی به مخزن 15 هزار متر مکعبی شهر برازجان به‌طول 5.5 کیلومتر با 165 میلیارد ریال و طرح بهسازی بستر و احداث مخزن 10 هزار متر مکعبی شبانکاره با 170 میلیارد ریال اعتبار از جمله دیگر پروژه‌های آبرسانی استان بوشهر است.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان بوشهر افزود: در زمان حاضر ظرفیت تصفیه خانه فاضلاب بوشهر 177 هزار نفر است که تا سال 1420 قابلیت افزایش به میزان 488 هزار نفر را دارد.

حمزه‌پور اضافه کرد: پروژه ارتقای تصفیه خانه فاضلاب شهر بوشهر با 100 میلیارد ریال اعتبار آغاز شده و اکنون پروژه کف و جداره سازی لاگون‌های تصفیه‌خانه آن در دست اجراست.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان بوشهر گفت: در زمان حاضر یکهزار میلیارد تومان از طریق بخش خصوصی استان بوشهر در حوزه آب شیرین کن سرمایه‌گذاری شده که 32هزار و 500 مترمکعب آن وارد مدارد و 120 هزار مترمکعب در قالب 11 سایت در دست ساخت است.

وی یادآور شد: سال گذشته دولت 100 میلیارد تومان برای خرید آب از آب شیرین کن‌ها پرداخت کرده‌است براین اساس به صورت میانگین برای هر مترمکعب 10 هزار تومان پول پرداخت می‌کند این درحالی است که تنها از مردم 500 تومان بابت هر متر مکعب آب گرفته می‌شود.

حمزه پور گفت: با وجود شیوع ویروس کرونا و افزایش 20 درصدی مصرف آب توسط مردم با توجه به اجرای طرح‌های موثر آبرسانی، در اوج تابستان مردم با بحران ناشی از آب آشامیدنی روبرو نیستند و با مدیریت مصرف انتظار می‌رود بتوانیم این تابستان را بدون مشکل پشت سر بگذاریم.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان بوشهر افزود: با حمایت استاندار و همکاری دستگاه قضایی تاکنون 2 هزار انشعاب غیر مجاز آب در این استان قطع شده‌است.

وی تخصیص 130 میلیارد تومان اعتبار برای اجرای فاضلاب در بافت قدیم، پایدار کردن مشکل آب نوار ساحلی تنگستان، عسلویه و دیلم و تامین یک روز در میان آب در این مناطق، شبانه روزی کردن آب محله‌های جنوبی شهرستان بوشهر و پایدار کردن را از جمله اقدام‌های انجام شده در استان بوشهر عنوان کرد.
تاریخ:
1399/04/29
تعداد بازدید:
914
منبع:
نویسنده:
امتیازدهی
میانگین امتیازها:3 تعداد کل امتیازها:9
مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0)

ارسال نظرات
نام
آدرس پست الکترونیکی شما
شماره تلفن
توضیحات
خواندن کد امنیتی تغییر کد امنیتی
کد امنیت
استفاده از مطالب و اخبار وب سایت تنها با ذکر منبع مجاز می باشد.
Powered by DorsaPortal