تغییر سایز متن
-
+
abfa-bushehr.ir
بررسی طرح‌های آبرسانی و فاضلاب در شورای اطلاع رسانی استان بوشهر
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان بوشهر در شورای اطلاع رسانی استان بوشهر با بیان اینکه 90 درصد منابع آب آشامیدنی خارج از استان بوشهر قرار دارد اظهار داشت: در راستای ایجاد منابع آبی در استان به ظرفیت 100 هزار متر مکعب آب شیرین‌کن در استان بوشهر مصوب و عملیاتی شد.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان بوشهر در شورای اطلاع رسانی استان بوشهر با بیان اینکه 90 درصد منابع آب آشامیدنی خارج از استان بوشهر قرار دارد اظهار داشت: در راستای ایجاد منابع آبی در استان به ظرفیت 100 هزار متر مکعب آب شیرین‌کن در استان بوشهر مصوب و عملیاتی شد.

عبدالحمید حمزه‌پور از افزایش تولید آب از آب شیرین‌کن 10 هزار مترمکعبی بوشهر خبر داد و بیان کرد: اکنون ظرفیت تولید آب از این تاسیسات به 18 هزار و 500 متر مکعب افزایش یافته که در آینده به 22 هزار مترمکعب ارتقاء می‌یابد.

وی، با اشاره به اجرای پروژه آب شیرین کن 35 هزار متر مکعبی در بوشهر به عنوان بزرگترین پروژه در سطح کشور خاطر نشان کرد: اکنون پروژه آب شیرین‌کن 35 هزار متر مکعبی بوشهر دارای 40 درصد پیشرفت فیزیکی است که با تکمیل آن تاثیر مستقیمی در تامین آب آشامیدنی مورد نیاز مردم بوشهر دارد.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان بوشهر با اشاره به نوسازی و توسعه شبکه آبرسانی شهرهای استان افزود: در این زمینه 50 میلیارد تومان هزینه شده که نقش مهمی در توزیع عادلانه آب در شبکه آبرسانی دارد.

حمزه‌پور با اشاره به اینکه 7 تا 8 شهر استان بوشهر فاقد مخزن ذخیره آب هستند تصریح کرد: در این راستا پروژه مخزن ذخیره آب در این شهرها اجرایی می‌شود.

وی، با بیان اینکه 18 میلیارد تومان برای اجرای طرح مخازن ذخیره آب تخصیص یافته است افزود: برای تامین آب علاوه بر اجرای طرح‌های آب شیرین کن 4 سد دالکی، خاییز، ارغون کلمه و باغان در دست ساخت است و این در حالی است که قبلا تنها یک سد رئیسعلی دلواری در استان بوشهر وجود داشت.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان بوشهر اجرای آب شیرین کن 28 هزار متر مکعبی سیراف به جم و طرح‌های آب شیرین‌کن روستایی را از دیگر طرح‌ها در راستای تامین آب آشامیدنی استان دانست.
حمزه‌پور از اجرای شبکه فاضلاب در بافت تاریخی بوشهر خبر داد و خاطر نشان کرد: برای اجرای این طرح 80 میلیارد تومان اعتبار مصوب شده که با تکمیل آن تا پایان امسال 20 هزار نفر جمعیت مرکز شهر بوشهر تحت پوشش شبکه فاضلاب قرار می‌گیرند.

وی، با اشاره به خرید ژنراتور برق برای تامین برق اضطراری در آبرسانی شهرها بیان کرد: در راستای پدافند غیرعامل 20 میلیارد تومان تجهیزات از جمله 2 دستگاه ژنراتور برق اضطراری خریداری شد.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان بوشهر با تاکید بر پرداخت آب بهاء مشترکان در استان افزود: لازم است دستگاه‌های نظامی در پرداخت آب بهای مصرفی خود اقدام کنند چراکه قیمت آب بهاء نسبت به هزینه تامین آن بسیار ناچیز است.
تاریخ:
1398/09/04
تعداد بازدید:
461
منبع:
نویسنده:
امتیازدهی
میانگین امتیازها:4 تعداد کل امتیازها:7
مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0)

ارسال نظرات
نام
آدرس پست الکترونیکی شما
شماره تلفن
توضیحات
خواندن کد امنیتی تغییر کد امنیتی
کد امنیت
استفاده از مطالب و اخبار وب سایت تنها با ذکر منبع مجاز می باشد.
Powered by DorsaPortal