تغییر سایز متن
-
+
abfa-bushehr.ir
صرفه جویی در مصرف آب، ضرورتی اجتناب ناپذیر برای جلوگیری از بحران
بسیج همگانی برای بهره‌گیری از فن‌آوری و تجهیزات کاهنده و بهینه‌ساز مصرف آب از دیگر اهداف هفته صرفه‌‌جویی آب است

مدیر روابط عمومی شرکت آب و فاضلاب استان  بوشهر با گرامیداشت هفته صرفه‌جویی آب از 1 تا 7 تیرماه افزود: مدیریت مصرف آب، انرژی و خانواده با راهبرد فراهم کردن زمینه مشارکت خانواده‌ها در مدیریت مصرف و افزایش نقش زنان در اصلاح الگوی مصرف آب عنوان روز نخست هفته صرفه جویی آب تعیین شده است.

سهراب بیانی روز یکشنبه دوم تیرماه را با عنوان "مدیریت مصرف آب و انرژی، افکار عمومی و رسانه" دانست و تصریح کرد: این نام‌گذاری  با راهبرد استفاده گسترده‌تر از ظرفیت وسایل ارتباط جمعی و شبکه‌های اجتماعی به‌منظور افزایش آگاهی عمومی و بالابردن سطح دانش مصرف‌کنندگان آب نسبت به وضعیت منابع اعلام شده است.

وی،ضرورت بسیج همگانی برای بهره‌گیری از فن‌آوری و تجهیزات کاهنده و بهینه‌ساز مصرف  آب را از دیگر اهداف هفته صرفه‌‌جویی آب دانست و با اشاره به  نام گذاری"مدیریت مصرف آب و انرژی، صنعت، معدن، سازمان‌های عمومی و موسسات خصوصی" درسومین روز از هفته صرفه‌جویی آب افزود: روز سه‌شنبه چهارم تیرماه نیز با عنوان "مدیریت مصرف آب و انرژی، غذا، منابع طبیعی و حفظ محیط زیست" با راهبرد تشریح نقش آب و انرژی در امنیت غذایی و تشریح نقش منابع طبیعی در توسعه اقتصادی جوامع و ضرورت حفظ محیط زیست برای بقا و تداوم تمدن بشری نامگذاری شده است.

مدیر روابط عمومی شرکت آب و فاضلاب استان  بوشهر ، پنجم تیرماه را با عنوان "مدیریت مصرف آب و انرژی، خدمات شهری و روستایی و جلب مشارکت‌های مردمی و خیران" دانست و گفت: در این روز تشویق و ترغیب دستگاه‌های خدمات‌رسانی به کاهش مصارف آب و انرژی، تشویق و ترغیب مردم و خیران برای سرمایه‌گذاری به منظور توسعه و بهبود زیرساخت‌های تولید صورت می‌گیرد.

بیاتی، روز پنج‌شنبه ششم تیرماه را با عنوان "مدیریت مصرف آب و انرژی، اقتصاد و حقوق شهروندی دانست و خاطر نشان کرد: روز جمعه هفتم تیرماه به‌عنوان آخرین روز هفته صرفه‌جویی در مصرف آب و برق، روز "مدیریت مصرف آب و انرژی و آموزه‌های دینی" نامگذاری شده  است که اهمیت صحیح مصرف کردن و پرهیز از اسراف از منظر تعالیم دینی و معرفی شیوه‌های صحیح مصرف با اتکا به تعالیم دینی تبیین می‌شود.

وی با تاکید بر مصزرف بهینه آب تصریح کرد:برای عبور از بحران کم‌آبی  نقش مردم تاثیرگذار است چراکه با رعایت الگوی صحیح مصرف آب و پرهیز از از اسراف در مصرف این ماده  حیات بخش، می‌توان از بحران گذر کرد.

مدیر روابط عمومی شرکت آب و فاضلاب استان  بوشهر  توسعه تاسیسات نمک‌زدایی را از دیگر برنامه‌ها در راستای تامین آب آشامیدنی دانست و گفت: در این زمینه به ظرفیت 100 هزار متر مکعب آب شیرین‌کن در استان بوشهر طراحی شده است.

بیاتی، احیاء چاه‌های محلی، حفر، تجهیز و کف‌شکنی چاه‌ها را از دیگر برنامه‌ها دانست و افزود: در راستای احیای منابع محلی شش حلقه چاه وارد مدار شده که آب آن به مخزن ذخیره برازجان منتقل می‌شود.

وی، اجاره 5 حلقه چاه کشاورزی در برازجان، وحدتیه، تنگ ارم و شبانکاره را از دیگر برنامه‌ها دانست و خاطر نشان  کرد: این 5 حلقه چاه روزانه 1800 متر مکعب آب وارد شبکه دشتستان می‌کند.

مدیر روابط عمومی شرکت آب و فاضلاب استان  بوشهر  با اشاره به اجرای طرح آب شیرین کن گفت: 8500 متر مکعبی آب پخش و سعدآباد، 6500 متر مکعبی دالکی و وحدتیه، 35 هزار متر مکعبی بوشهر، 17 هزار مترمکعبی برازجان، 5 هزار متر مکعبی عسلویه و تنگستان از جمله طرح‌های آب شیرین‌کن در شهرهای استان در دست اجراء است
تاریخ:
1398/04/02
تعداد بازدید:
773
منبع:
نویسنده:
امتیازدهی
میانگین امتیازها:3 تعداد کل امتیازها:4
مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0)

ارسال نظرات
نام
آدرس پست الکترونیکی شما
شماره تلفن
توضیحات
خواندن کد امنیتی تغییر کد امنیتی
کد امنیت
استفاده از مطالب و اخبار وب سایت تنها با ذکر منبع مجاز می باشد.
Powered by DorsaPortal